top of page

Professionalisering financiële planning bij Leger des Heils

Bijgewerkt op: 11 jun. 2022

Het Leger des Heils (The Salvation Army) is een evangelisch kerkgenootschap dat in 1865 is opgericht en inmiddels actief is in meer dan 120 landen. De missie van het Leger des Heils is het helpen van de meest kwetsbare mensen in de samenleving. Het christelijke geloof is de basis van de hulpverlening.Na een uitgebreid selectietraject in het 1e kwartaal van 2020 heeft het Leger des Heils gekozen voor CostA for Care als tooling voor het ondersteunen van het jaarlijkse begrotingsproces van de stichtingen Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg en Leger des Heils Jeugdbescherming en Reclassering. Tezamen een grote zorgorganisatie die vanuit meer dan 300 locaties, vanuit toekomstig 8 werkeenheden, met circa 7.000 medewerkers jaarlijks circa 38.000 cliënten helpt.

Het doel van het project is om de huidige Excel-begroting te vervangen door een professionele databaseoplossing waardoor een veel efficiënter en minder foutgevoelig proces ontstaat en de kwaliteit van de rapportages en analyses verbetert. Tevens is business control beter in staat om de operatie te ondersteunen.

De implementatie van CostA Begroting is inmiddels succesvol afgerond. In 2021 wordt vervolgd met de implementatie van CostA Prognose.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page