top of page

Cordaan kiest voor Costa for Care

In 2014 is de begrotingsmodule van CostA for Care bij Cordaan geïmplementeerd. Cordaan is een zorgaanbieder met vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk en Nieuw Vennep. Ruim 8.500 medewerkers en meer dan 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in de voor de zorg van meer dan 19.000 mensen. Cordaan richt zich op mensen die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben. Cordaan biedt ondersteuning aan mensen, van jong tot oud. Aan mensen die aangewezen zijn op verzorging en verpleging, aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met chronische psychische problemen. Cordaan staat dichtbij mensen.


Keuze voor functionaliteit en technologie

Na een uitgebreid selectietraject heeft Cordaan in maart 2014 een overeenkomst gesloten met Logis Informatisering voor levering en configuratie van CostA for Care ter ondersteuning van het begrotingsproces. Voorafgaand aan de keuze heeft een team van Controllers en ICT specialisten zich verdiept in de functionele mogelijkheden en onderliggende technologie van CostA for Care. Het onderzoek en de resultaten van demonstraties van meerdere doelgroepen (sectoren VGZ, GGZ, V&V en Thuiszorg) heeft Cordaan doen besluiten om CostA for Care te implementeren. Controllers en teammanagers zien een goede aansluiting qua functionaliteit van de applicatie op het geformuleerde pakket van eisen. Ook op gebied van technologie en informatie architectuur voldoet CostA for Care aan de eisen die Cordaan stelt.

Toevoeging: Cordaan is inmiddels een langjarig gebruiker van de producten van Logis. Lees hier de Logis klantcase van Cordaan.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page