Wij bieden een oplossing voor

Stichting Humanitas neemt begrotingsmodule CostA for Care in gebruik

Rotterdam, 2 oktober 2014


Logo Humanitas
Stichting Humanitas is actief in Rotterdam, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel op het gebied van zorg, welzijn, huisvesting en dienstverlening. In totaal 3.500 medewerkers leveren zorg aan meer dan 6.000 cliënten.


Implementatie CostA for Care
Na een uitgebreid selectietraject is CostA for Care gekozen als software ter ondersteuning van het financiële planningsproces en het leveren van rapportages. De implementatie is uitgevoerd in augustus 2014. Vanaf 1 september 2014 is CostA for Care in gebruik genomen.Mario Been, financieel directeur bij Stichting Humanitas:

"Voor het samenstellen van d
e begroting heeft Humanitas met Costa een flinke kwaliteitsslag gemaakt. Zowel productie, formatie en financiën kunnen eenvoudig en doelmatig worden gepland, waarbij de resultaten direct zichtbaar zijn."

| archief bekijken

Nieuwsberichten van Logis

Business Intelligence oplossing voor zorgteams Baalderborg Groep

Dashboard oplossing voorziet zorgteams eenvoudig en toegankelijk van stuurinformatie. Lees meer...

Succesvolle implementatie van CostA for Care bij Cordaan

Amsterdam, 26 november 2014 Lees meer...

Drukbezochte workshop Logis op landelijke HEAD themadag ‘Financiële continuïteit’

Voorthuizen, 30-10-2014 Lees meer...