Wij bieden een oplossing voor

Proteion Thuis neemt begrotingsmodule CostA for Care in gebruik

Horne, 1 oktober 2014


Proteion Logo
Proteion Thuis is een zorginstelling met als werkgebied Noord- en Midden-Limburg en Oostelijk Noord-Brabant. Zij levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan ouderen en chronisch zieken. Dit doen zij met 4.000 medewerkers en 1.500 vrijwillegers voor 10.000 cliënten.


Implementatie CostA for Care
Na een uitgebreid selectietraject is CostA for Care gekozen als software ter ondersteuning van het financiële planningsproces. De implementatie is uitgevoerd in de periode juli t/m augustus 2014. Vanaf 1 september 2014 is CostA for Care in gebruik genomen.

Ralph Wiekken, Assistent Business Controller bij Proteion

“Met de invoering van CostA leveren wij de begroting drie keer zo snel als voorheen op. Waar wij vroeger uren bezig waren met het doorrekenen van verschillende scenario’s, doen wij dat nu in 5 minuten. Wij hebben niet eerder een systeem gezien waarmee het mogelijk is om in 20 minuten een hele begroting van a tot z in elkaar te zetten onder gewijzigde omstandigheden”.

| archief bekijken

Nieuwsberichten van Logis

Business Intelligence oplossing voor zorgteams Baalderborg Groep

Dashboard oplossing voorziet zorgteams eenvoudig en toegankelijk van stuurinformatie. Lees meer...

Succesvolle implementatie van CostA for Care bij Cordaan

Amsterdam, 26 november 2014 Lees meer...

Drukbezochte workshop Logis op landelijke HEAD themadag ‘Financiële continuïteit’

Voorthuizen, 30-10-2014 Lees meer...