+31 (0)40 290 67 55 info@logis.nl

Baalderborg Groep

De begrotingsmodule van CostA for Care is binnen een tijdsperiode van 3 weken geïmplementeerd bij de Baalderborg Groep.

De implementatie van CostA for Care

Na een demonstratie en referentiebezoek heeft De Baalderborg Groep voor de ondersteuning van het begrotingsproces, eind augustus 2013, de applicatie CostA for Care geselecteerd. De implementatie moest snel plaatsvinden. De begroting voor 2013 was nog gedaan met een tool waarop de ondersteuning ten einde liep. Tijdens de demonstratie en het referentie bezoek zagen de controllers goede aansluiting van de applicatie op hun dagelijkse werk. In de loop van september 2013 is CostA for Care in gebruik genomen.

Frank Bastin, Manager Financiën & Control, heeft een goede samenwerking tussen zijn team en de mensen van Logis Informatisering gezien: “We zijn zeer te spreken over de snelle reactietijden en de kwaliteit van het werk van Logis Informatisering. Tijdens een project gebeuren er altijd wel onverwachte dingen. Het is dan belangrijk voor ons om te zien dat een leverancier snel reageert en zaken goed oppakt. Dat hebben wij gezien bij Logis en daarmee bouw je vertrouwen op”.

De Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep biedt met ruim 1.400 medewerkers, op ongeveer 80 locaties in Overijssel en Drenthe, ondersteuning en zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en aan ouderen die hulp nodig hebben om hun eigen leven te kunnen leiden. Vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven. Kenmerkend zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar.